Home / Brummen-Regiobode / Gezocht: bestuursleden Kracht & Vlugheid

Gezocht: bestuursleden Kracht & Vlugheid

EERBEEK – Gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid uit Eerbeek zoekt nieuwe bestuursleden. De gymnastiekvereniging zoekt onder meer een secretaris, iemand voor de technische leiding en een algemeen lid.

Ook zoekt ze iemand die helemaal up-to-date is als het gaat om verzekeringen en iemand die alles weet over het opstellen van contracten.
Het huidige bestuur van telt zeven leden, waarvan er drie aangegeven hebben binnen afzienbare tijd te willen stoppen. Deze bestuursleden hebben al langere tijd zitting in het bestuur en willen nu anderen de kans geven om een bijdrage te leveren. Een volledig bestuur zou uit acht of negen personen moeten bestaan om de taken te kunnen verdelen.
Zonder bestuur houdt de vereniging op te bestaan, aldus Kracht & Vlugheid. “Dit is niet wat wij willen, maar is zeker iets wat onvermijdelijk zal zijn als er geen mensen opstaan en zich aanmelden. We willen graag voor het einde van 2018 een aangevuld bestuur, zodat de vereniging ook na 92 jaar kan blijven bestaan.”
Mensen die zich betrokken voelen en iets willen beteken voor de club, kunnen zich aanmelden via bestuur@krachtenvlugheid.eu.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.