Home / Brummen-Regiobode / Gezellige sfeer op Winterfair Match

Gezellige sfeer op Winterfair Match

LOENEN – Voor de eerste keer hield Match, altelier en cadeauwinkel, vrijdag en zaterdag op het Sliefplein aan de Reuweg in Loenen een Winterfair. Het atelier, voor mensen met een beperking, maakt sinds kort in de voormalige aannemersschuur leuke artikelen. Het atelier wilde graag aan iedereen laten zien wat hier wordt gemaakt. De leiding kwam op het idee om deze winterfair/kerstmarkt op te zetten. De toegangsweg vanaf de Reuweg was met lampjes verlicht. Het ruime plein bleek een prima plek te zijn om een markt op te zetten. Op enkele kramen waren de leuke artikelen van Match uitgestald. Er was een grote sortering handgemaakte kerstcadeautjes en leuke kerstdecoraties. Maar ook binnen in de cadeauwinkel was van alles in de kerstsfeer te koop.
Onder het genot van een drankje en hapjes konden de bezoekers genieten van warme soep, een broodje of vers gebakken wafels. Midden op het verlichte winterterras gaven de vuurkorven heerlijke warmte. Vrijwilligers van de stichting Wijnand Hacfort waren hier te gast met een ruime plek voor al hun zelfgemaakte artikelen, zoals mooie kerststukjes, maar ook jam en andere lekkernij. Allemaal zelf gemaakt door de dames. Ook door hen werd leuk verkocht voor het goede doel.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.