Home / Doesburg-Regiobode / Gezellige kerstviering Zonnebloem Doesburg

Gezellige kerstviering Zonnebloem Doesburg

DOESBURG/ANGERLO – De jaarlijkse Kerstviering van de Zonnebloem Doesburg e.o. vond zaterdag 15 december plaats in de grote zaal van de Meent in Angerlo. De gasten genoten bij aankomst van een kopje koffie of thee en een heerlijk gebakje. Na het gebruikelijke openingswoord verzorgde het duo Linquenda het middagprogramma met een optreden getiteld Kerstmis met een knipoog naar vroeger. Het optreden was zowel hilarisch en komisch als herkenbaar en vrolijk. De stemming zat er in ieder geval goed in en de gasten hebben met volle teugen genoten. Later op de middag ontbrak natuurlijk een glaasje advocaat met slagroom niet. Aan de gezellige middag kwam een eind. De gasten werden door een bekende, familie of Plusbus Doesburg opgehaald en bij het weggaan kreeg iedere Zonnebloemgast een prachtig kerstgeschenk mee. De vrijwilligers bleven in de zaal achter om op te ruimen en gezamenlijk een drankje te drinken. Moe maar voldaan konden de aanwezige vrijwilligers terug kijken op een geslaagde kerstviering.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.