Home / Brummen-Regiobode / Gezellige Kerstbingo Zonnebloem Brummen

Gezellige Kerstbingo Zonnebloem Brummen

BRUMMEN – Ruim vijftig gasten en vijftien vrijwilligers van De Zonnebloem Brummen hebben op 17 december meegedaan aan de kerstbingo in het SWB-gebouw in Brummen. De zaal was met veel zorg door vrijwilligers in kerstsfeer aangekleed. Vier vrijwilligers hadden kunstige kerstkaarten gemaakt voor op de veertien tafels. Na een kopje koffie met een koekje begon de bingo. Een speciaal voor de gelegenheid geschreven kerstverhaal, doorspekt met bingogetallen, was de leidraad voor het bingospel. Het bingospel werd twee keer onderbroken voor een frisdrank of advocaatje met slagroom en een hartig hapje. Het duurde geruime tijd voor de gasten de juiste cijfercombinaties hadden, maar naarmate de balletjes opraakten, gingen steeds meer handen de lucht in met de kreet: Bingo! De middag vloog om en tegen 17.00 uur konden alle Zonnebloemgasten met een mooie prijs de zaal verlaten.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.