Home / Nieuws / Gewicht krentenbrood raden op kerstmarkt in Grote Kerk

Gewicht krentenbrood raden op kerstmarkt in Grote Kerk

VELP – Bezoekers van de kerstmarkt in de Grote Kerk in Velp konden afgelopen zaterdag bij één van de vele kraampjes het gewicht van krentenbrood raden. Natuurlijk was er daarnaast ook van alles te koop op deze inmiddels traditionele Velpse kerstmarkt: van diverse nieuwe kerstkoopjes tot mooie kerststukjes. Ook de inwendige mens werd niet vergeten, want er waren genoeg standjes met lekkere hapjes en drankjes. De opbrengst van de kerstmarkt is voor het diaconale project van de protestantse kerken in Velp en Rozendaal. Dit jaar is dat het project Oog voor Horen, waarmee een doveninstituut in Jordanië wordt ondersteund.

Foto: Han Uenk

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.