Home / Rheden-Regiobode / Geslaagde modeshow Budgetbeurs en Kledingbank

Geslaagde modeshow Budgetbeurs en Kledingbank

DIEREN – Dat je er in een outfit van de Kledingbank ook prima uit kan zien, bleek donderdag 13 december tijdens de modeshow van BudgetBeurs Dieren. Tien Dierense modellen, van jong tot iets minder jong, liepen driemaal over de catwalk bij OBS de Wensvogel.

‘s Middags was er een modeshow voor de leerlingen van de school. Het dak ging eraf toen de kinderen de namen riepen van hun klasgenoten op de catwalk. De modellen voelden zich even heel beroemd, een mooi moment.
‘s Avonds was iedereen welkom. Ruim twintig bezoekers kwamen een kijkje nemen en de sfeer zat er goed in. Er klonk muziek, Lobke bespeelde de trompet en ook nu verschenen Janny, Henny, Maaike, Fianne, Mahad, Istar, Maria, Crystal, Perla en Amin weer op het podium. Ze showden drie mooie kledingsetjes, waarvan de laatste in kerststijl. Na de show mochten de modellen één van de sets houden, een dankjewel van de Kledingbank.

Deze geslaagd bijeenkomst was georganiseerd door Budgetbeurs Dieren. Een groep enthousiaste vrijwilligers organiseert leuke activiteiten die helpen om makkelijker om te gaan met een krappe beurs. Voor deze modeshow werd samengewerkt met de Kledingbank. Mensen die niet zoveel te besteden hebben, kunnen daar kleding halen – gratis of voor een zacht prijsje. Natuurlijk kan iedereen hier ook terecht om overtollige kleding te brengen die nog een tweede ronde mee kan.
Mensen die meer willen weten over de BudgetBeurs of mee willen helpen bij de organisatie van komende activiteiten, kunnen contact opnemen via
budgetbeursdieren@gmail.com. BudgetBeurs Dieren is ook te vinden op Facebook.

Lees ook

Brandweer Velp op zoek naar nieuwe collega’s

ROZENDAAL – De brandweerlieden van post Velp gingen maandagavond 7 juni op pad in Rozendaal, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.