Home / Belangrijk / Geslaagde Midwinterwandeling

Geslaagde Midwinterwandeling

BRUMMEN – De weersvooruitzichten voor de Midwinterwandeling in Brummen van zondag 9 december waren niet al te best en de dag begon ook met heel veel regen. Desondanks gingen de lopers van de Midtwinterrun enthousiast van start en tevreden kwamen zij weer terug.

De eerste wandelaars vertrokken ook nog in de regen, maar vanaf een uur of elf werd het droog en kwam er zelfs af en toe een zonnetje. Begeleid door de tonen van de midwinterhoorns volgden zij de perfect aangegeven route door het mooie landschap en konden zij zich na een paar kilometers warmen aan de houtvuren, chocomel en glühwein.

De wandelaars en vooral de kinderen werden uitgezwaaid door de Witte Spoken en kregen daar ook hun opdrachten mee. Op het eerste rustpunt kregen zij de gelegenheid zelf op een midwinterhoorn te blazen of even uit te rusten bij de verhalenverteller. Het tweede rustpunt werd opgevrolijkt door heel mooie livemuziek van Iddo en Rosalyn. Daarna was de mogelijkheid om met één van de drie paardentrams terug te gaan naar het start- en eindpunt, waar een klein gezellig marktje was ingericht.

De organisatoren, de Vrienden van Harmonie Orkest Brummen, zijn alle sponsoren en medewerkers erg dankbaar en kunnen terug kijken op een zeer geslaagd evenement met ongeveer 550 wandelaars en leveren daarmee weer een mooie bijdrage aan het HOB.

De Midwinterwandeling van 2019 staat inmiddels alweer gepland op zondag 8 december.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.