Home / Rheden-Regiobode / Geslaagd concert VAV

Geslaagd concert VAV

VELP – De Velpse Accordeon Vereniging heeft zaterdag 17 november haar jaarconcert gegeven met medewerking van Dansgroep Lidagroz uit Zevenaar. Voor een groot aantal muziekliefhebbers was het een mooie muzikale avond. Het accordeonorkest speelde volksmuziek en Nederlandstalige werken van onder andere Carribean Fiesta, Dancing with Wolves, Civil War. Dansgroep de Drina Mars zorgde voor mooie dans. Hierna werden twaalf jubilarissen gehuldigd. Zij waren tussen de tien en veertig jaar lid van de vereniging. Alle jubilarissen kregen een presentje en een boeket bloemen. Ook danste de dansgroep op eigen muziek, O Sem Vergonha, waarna het concert werd afgesloten door het orkest met een compilatie van Nederlandse liedjes.

Lees ook

WiekentRheden slaat jaartje over

RHEDEN – Stichting WiekentRheden heeft besloten de activiteiten die gepland stonden op 11 en 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.