Home / Alle-Regiobode / Genoeg aanmeldingen voor glasvezel buitengebied

Genoeg aanmeldingen voor glasvezel buitengebied

REGIO – Van de inwoners van het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid heeft 52,5 procent een glasvezelabonnement afgesloten. Dit is voor Glasvezel Buitenaf voldoende om een netwerk aan te kunnen leggen. Tot de regio behoren onder andere de gemeenten Rheden en Zevenaar.

Glasvezel Buitenaf voerde campagne om voldoende aanmeldingen binnen te krijgen. Bij 50 procent deelname zou de maatschappij een netwerk aanleggen in het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid. De aanleg gaat in een deel van de betrokken gemeenten ook daadwerkelijk van start.
Voor onder andere Rheden en Zevenaar is de intentie er wel, maar zijn de afspraken over de aanleg nog niet rond. Glasvezel Buitenaf is in gesprek met deze gemeenten en gaat er vanuit dat binnenkort de eerste handtekeningen kunnen worden gezet.

www.glasvezelbuitenaf.nl.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Gezonde leefstijl

Gezondheid wordt over het algemeen gezien als de belangrijkste factor voor een goed en gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.