Home / Brummen-Regiobode / Gemeente Brummen genomineerd voor ANBO-Pluim

Gemeente Brummen genomineerd voor ANBO-Pluim

BRUMMEN – Net als vorig jaar reikt ouderenvereniging ANBO Pluimen uit aan de gemeenten die zich van hun beste kant laten zien op het gebied van hulp en ondersteuning. De gemeente Brummen is samen met de gemeenten Baarn, Ede en Wedde genomineerd voor deze prijs. Een ambtenaar die binnen drie uur een noodzakelijke rolstoel bracht en proactief meedacht over de woon- en zorgsituatie voor de komende jaren, leverde de gemeente deze nominatie op. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.