Home / Doesburg-Regiobode / Gasthuiskerk Singalong met kerstverhaal

Gasthuiskerk Singalong met kerstverhaal

DOESBURG – Op zaterdag 22 december staat om 15.00 uur de jaarlijkse Christmas Singalong van de Gasthuiskerk op het programma. De lichtjes, de gezelligheid en de muziek van Zwaan Stam bepalen de sfeer.

Familie en vrienden, jong en oud, iedereen kan meezingen; de teksten van de liedjes kunnen op grote schermen worden meegelezen. Voor het echte kerstgevoel zijn er glühwein, warme chocolademelk en kerstkransjes. Speciaal voor de kleintjes leest burgemeester Loes van der Meijs van Doesburg een kerstverhaal voor van Dick Bosveld.
Tijdens de inmiddels traditionele kerst-singalong is Gasthuiskerk Doesburg tot de nok toe gevuld. Sommigen komen alleen, anderen met het hele gezin. Wie zin heeft in Stille Nacht of De Herdertjes kan haar of zijn hart ophalen. Niemand hoeft goed of mooi te kunnen zingen. Het gaat om het plezier van het samen zingen en van een paar bijzondere en feestelijke uren.
De toegang bedraagt 5 euro, inclusief kerstmuts. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Ik vind: Onzalig plan

Op 7 januari kreeg ik door middel van een e-mail van inwoners, betrokken bij het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.