Home / Belangrijk / Gasten Zonnebloem Loenen doen kerstinkopen

Gasten Zonnebloem Loenen doen kerstinkopen

LOENEN – Acht gasten van de Zonnebloem Loenen en hun vrijwilligers hebben onlangs een bezoek gebracht aan Tuinland in Wilp om kerstinkopen te doen. Na aankomst werd eerst al genoten van koffie met heerlijk gebak. Vervolgens werd een rondgang door het bedrijf gemaakt. De gasten keken hun ogen uit naar de prachtige kerstversieringen, bloemen en planten. Het bezoek werd afgesloten met een lekkere lunch in het gezellige café. Met de vele inkopen en een goed gevoel bij deze geslaagde dag werd de thuisreis aanvaard.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.