Home / Brummen-Regiobode / Frank van Binsbergen verlengt contract bij Loenermark

Frank van Binsbergen verlengt contract bij Loenermark

LOENEN – De 31-jarige Frank van Binsbergen is sinds vorig seizoen trainer van Loenermark, maar nu al zijn trainer en bestuur tot de conclusie gekomen een langer dienstverband met elkaar aan te willen gaan. Frank is zeer enthousiast over de club, de selectie, technische staf en randvoorwaarden. Er zit volgens hem nog voldoende rek in de huidige jonge selectie. Het bestuur, technische commissie en spelers zijn ook enthousiast over de de ambitie, gedrevenheid en werkwijze van Frank, zodat zij snel tot overeenstemming kwamen. Daarom is besloten het bestaande contract met één jaar te verlengen voor het seizoen 2019-2020. Naast deze verlenging is ook het contract met assistent-trainer Martijn Mulder met een jaar verlengd

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.