Home / Rheden-Regiobode / Foto-objecten van Rob Chevallier

Foto-objecten van Rob Chevallier

Foto-objecten van Rob Chevallier

VELP – Van 7 december tot en met 26 januari zijn foto-objecten van de Velpse beeldend kunstenaar Rob Chevallier te zien bij boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Hij toont oto’s op kinderspellen, schietspoelen, breinaalddozen, speelgoedwagentjes en nog veel meer. Oude, afgedankte voorwerpen krijgen als kunstwerk een nieuw leven en een nieuwe betekenis. De kunstenaar combineert zijn foto’s met spullen uit kringloopwinkels en rommelmarkten. Zo ontstaan kunstwerken met een kritische knipoog naar thema’s als klimaatverandering en industrialisering.

www.eenpassievoorboeken.nl
www.robchevallier.com

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.