Home / Brummen-Regiobode / Floralia in Kerstsferen

Floralia in Kerstsferen

BRUMMEN – Deelnemers aan de Kerstworkshop van Floralia Brummen maakten dit jaar weer de mooiste kerstcreaties. In het clublokaal van HV De Karper werd er gewerkt met glazen vazen, diverse soorten groen en bloembollen. Daar kunnen de creatievelingen waarschijnlijk nog lang plezier van hebben. Wie nog niet zo handig was met bloemschikken, kreeg hulp. Er was ook ruimte voor koffie, thee en wat lekkers. Floralia heeft aandacht voor alles wat groeit en bloeit en geeft door het jaar heen verschillende workshops. Voor ge├»nteresseerden is Floralia te bereiken via floraliabrummen@hotmail.com.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.