Home / Rheden-Regiobode / Filmhuis Dieren vertoont Bohemian Rhapsody

Filmhuis Dieren vertoont Bohemian Rhapsody

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont op vrijdagavond 21 december de muziekfilm Bohemian Rhapsody, een fantastische ode aan de muziekgroep Queen en de uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. De film is te zien in Schouwburg Theothorne en begint om 20.00 uur.

Bohemian Rhapsody vertelt het verhaal van Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Besloten wordt met het succesvolle optreden op Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.