Home / Belangrijk / Feest bij jubilerende Bridgeclub Doesburg

Feest bij jubilerende Bridgeclub Doesburg

DOESBURG – Met taart voor de oprichters en een feestelijk programma voor de leden, heeft Bridgeclub Doesburg onlangs haar 25-jarig bestaan gevierd in De Gouden Karper in Hummelo. De leden van jubileumcommissie hadden hun best gedaan en een mooie bijeenkomst georganiseerd.

De leden werden ontvangen door twee dames in prachtige Hanzekledij en kregen allemaal een mooie corsage opgespeld. Er stond koffie met taart klaar en na een welkomstwoord van voorzitter Landa de Graaf zorgde een mannenkoor met een welkomstlied voor een vrolijke noot. Aansluitend werd een ontspannen en vooral gezellige jubileumbridgedrive gespeeld.
Na de drive ging het feest nog even door. De dames van de jubileumcommissie zongen een gepast dranklied, op piano begeleid door Ben Jansen, en brachten met de aanwezigen een toost uit met een glaasje champagne. Vervolgens werden de prijzen van de bridgedrive uitgereikt. Ad van den Brink en Bert Lodeweges, de twee ereleden en oprichters van de Bridgeclub, werden in het zonnetje gezet en ontvingen een kleurrijke bloementaart uit handen van de voorzitter.
Het verdere programma, dat werd gebracht na het buffet, werd op ludieke wijze aan elkaar geregen door ceremoniemeester, Johan Willemstein. Een dameskoor zong twee liederen en een vrolijke sketch zorgde voor veel hilariteit. De feestelijke bijeenkomst werd afgesloten met koffie met chocolade.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.