Home / Rheden-Regiobode / Eerste Posbank kerstwandeling

Eerste Posbank kerstwandeling

RHEDEN – Op de Posbank wordt zaterdag 22 december de eerste Posbank-kerstwandeling gehouden. De start is tussen 14.00 en 16.30 uur bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Deelnemers horen tijdens de wandeling sfeervolle kerstklanken en zien unieke voorstellingen met toneel, muziek, zang en dans.

De route loopt van het Posbankpalviljoen naar de Rhedense schaapskooi. Bussen brengen deelnemers vanaf de centrale parkeerplaats naar het startpunt. In anderhalf uur lopen zij een route van ongeveer 5 kilometer, die midden in de natuur langs vijf mini-voorstellingen voert. Op een originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld. De schaapskooi is het eindpunt en staat helemaal in het teken van Bethlehem. Het wordt een middag voor jong en oud.
Dit evenement wordt georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal met als doel om samen te genieten van deze bijzondere tijd van het jaar en geld op te halen voor drie (lokale) goede doelen: Het Duynhuis in Dieren, Stichting Ons Raadhuis in Velp en Natuurmonumenten. Kinderen betalen 1 euro en volwassenen 5 euro, dit is inclusief een kleine attentie.

www.deposbankkerstwandeling.nl

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.