Home / Alle-Regiobode / Eerste kandidaten CDA waterschap gepresenteerd

Eerste kandidaten CDA waterschap gepresenteerd

REGIO – Tijdens een ledenvergadering in Beek is door de leden van het CDA Gelderland de kandidatenlijst voor het Waterschap Rijn en IJssel voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart 2019 bekend gemaakt. Deze lijst wordt aangevoerd door Frank Wissink uit Stokkum, op dit moment heemraad bij het waterschap. Op plek twee, drie en vijf staan huidige algemeen bestuursleden Agnes Gunnewijk uit Beltrum, Jeroen Thomassen uit Zevenaar en Johan Vennevertloo uit Rietmolen. Nieuwkomers zijn Daniëlle Robbertsen uit Doesburg op vier en Theo Donderwinkel uit Lichtenvoorde. Herman Boesveld uit Ellecom, Henk Onstenk uit Steenderen en Frits van Luxemburg uit Velp staan eveneens in de top 10 van de lijst.
Lijsttrekker Frank Wissink laat weten trots te zijn op de kandidatenlijst. “De opgaven de komende jaren zijn groot voor het voor het waterschap Rijn en IJssel: veiligheid en klimaatverandering vragen veel aandacht. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat de betaalbaarheid voorop blijft staan. De belastingen voor de inwoners willen we laag houden. Met deze kandidaten hebben wij een mooi team klaar staan die de komende jaren aan de slag kan met deze opgaven.”

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: (Natuur)monumenten

Een monument is een overblijfsel van kunst, cultuur, architectuur of nijverheid dat van algemeen belang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.