Home / Rheden-Regiobode / Een bloemrijke kerst op Middachten

Een bloemrijke kerst op Middachten

DE STEEG – Kerst op kasteel Middachten is elk jaar een bijzondere belevenis. Monumentale kerstbomen, kerstversieringen, guirlandes, honderden kaarsjes in de vensters van het kasteel, een levende kerststal en brandende vuren zorgen ervoor dat bezoekers zich eeuwen terug in de tijd wanen. Dit jaar is Middachten van woensdag 12 tot en met zondag 16 december in kerstsfeer te bezichtigen. Deze 31ste editie wordt het kasteel extra uitbundig aangekleed met vele bijzondere en glorieuze bloemstukken. Bloemdecorateur Sjacco Gerritsen en zijn medewerkers verwerken deze in het interieur van het kasteel. Nieuw zijn de miniconcerten die elke dag in de zaal van het kasteel gegeven worden. Ook buiten vinden muziekoptredens plaats.
In het koetshuis en de bijgebouwen is een kerstmarkt met veel handgemaakte kunst- en streekproducten. In de wensboom kan iedereen een wens voor 2019 hangen. De mooiste wens wordt beloond met een overnachting in de B&B van het kasteel. Kinderen kunnen zelf hun broodjes bakken en zowel binnen als buiten zijn versnaperingen te koop. Het kasteel is van 12.00 tot 20.00 uur geopend. De entree voor volwassenen is 10 euro. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar 5 euro per persoon. CJP en BGL vip-kaart houders betalen 7,50 euro. Meer informatie is te vinden op www.middachten.nl.

Foto: Marc Pluim

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.