Home / Alle-Regiobode / Duiven bekijken in Eerbeek

Duiven bekijken in Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdag 22 en zondag 23 december vindt de gezamenlijke tentoonstelling plaats van duivenverenigingen Ons Vermaak Eerbeek en Gevleugelde Vrienden uit Dieren. Er zullen ongeveer honderd duiven gekeurd worden in verschillende klassen. Dit alles speelt zich af aan de Handelstraat 47a in Eerbeek. De openingstijden zijn zaterdag van 20.00 tot 23.00 uur en zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Tevens is er een verloting en een bonnenverkoop van jonge duiven van bekende duivenliefhebbers uit de regio.

Lees ook

Rick Evers: Emma, Sam en Monique

Monique is mijn held. Zij kent mij helemaal niet en ik ken haar eigenlijk ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.