Home / Brummen-Regiobode / Dominee Yvette Pors verlaat Klarenbeek

Dominee Yvette Pors verlaat Klarenbeek

KLARENBEEK – Dominee Yvette Pors uit Klarenbeek, verbonden aan de Streekkerken Klarenbeek-Voorst-Wilp, gaat haar dorp verlaten. De Gereformeerde kerk Giessenburg heeft een beroep op haar uitgebracht. Zij zal dit beroep aanvaarden.

Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in deze gemeente vindt dominee Pors het tijd dat zij een nieuwe stap gaat zetten. In Op Streek, het blad van deze gezamenlijke kerken, schrijft ze: ”Ik ben blij, maar ook verdrietig. Hoe onvoorstelbaar veel heb ik gekregen van iedereen en hoeveel ga ik iedereen missen. Toch is het goed dat er een frisse wind gaat waaien door onze streek. Er zullen weer nieuwe mooie dingen gaan gebeuren. Rond half februari zal ik afscheid nemen. Begin maart hoop ik bevestigd te gaan worden in Giessenburg.”

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.