Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse exposeert in Sittard

Doesburgse exposeert in Sittard

DOESBURG / SITTARD – De Doesburgse beeldend kunstenaar Laura van Eik exposeert binnenkort in Sittard. Van 16 december tot en met 27 januari 2019 is haar werk te zien in Museum Hedendaagse Kunst De Domijnen. Laura van Eik (Den Haag, 1962) ging op zoek naar typerende planten die het ‘gezicht van Sittard’ vandaag de dag vormen. Haar werk bestaat uit zeven tekeningen in steenkool, waarbij de kool is vermalen tot poeder en gebonden met gebleekte lijnolie. Met de steenkool tekende ze ‘portretten’ van thans voorkomende planten langs de Geleenbeek. Vorig jaar vertegenwoordigde Laura Doesburg tijdens de Internationale Hanzedagen (HanseArtWorks).

www.lauravaneik-visualarts.com

Lees ook

Toertocht tractoren in Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Op zondag 25 augustus 2019 houdt Oldtimer Club Keppel voor de negentiende keer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.