Home / Doesburg-Regiobode / Doesburger aangehouden voor steekpartij

Doesburger aangehouden voor steekpartij

DIEREN – De politie heeft dinsdagmiddag 18 december bekend gemaakt dat het slachtoffer van de steekpartij bij het station in Dieren een twaalfjarige jongen uit Rheden is. Hij maakt het goed en is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Er is een verdachte aangehouden, een minderjarige jongen uit Doesburg.
De steekpartij vond maandagmiddag 17 september plaats bij het NS-station in Dieren. De verdachte en het slachtoffer kregen ruzie over iets dat eerder die dag had plaatsgevonden. Er ontstond een worsteling, waarbij de verdachte het slachtoffer stak. De verdachte alarmeerde zelf de hulpdiensten. De jongen uit Rheden werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte meteen een onderzoek en hield de verdachte aan. In verband met het onderzoek is de jongen uit Doesburg vastgezet.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.