Home / Brummen-Regiobode / Discozwemmen bij Rhienderoord

Discozwemmen bij Rhienderoord

BRUMMEN – Op zaterdag 22 december luidt zwembad Rhienderoord Zwem & Sport Plezier in Brummen de kerstvakantie in met een gezellige avond voor de jeugd. Met gave muziek en discolampen van DJ Bjorn belooft het volgens de organisatie weer een mooi feestje te worden. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Kaartjes kosten 5,75 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de receptie van het zwembad of te reserveren via activiteit@stichtingsportkompas.nl. Uiteraard is het hebben van een zwemdiploma verplicht, tenzij kinderen meezwemmen onder begeleiding van een betalende ouder.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.