Home / Brummen-Regiobode / Discozwemmen bij Rhienderoord

Discozwemmen bij Rhienderoord

BRUMMEN – Op zaterdag 22 december luidt zwembad Rhienderoord Zwem & Sport Plezier in Brummen de kerstvakantie in met een gezellige avond voor de jeugd. Met gave muziek en discolampen van DJ Bjorn belooft het volgens de organisatie weer een mooi feestje te worden. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Kaartjes kosten 5,75 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de receptie van het zwembad of te reserveren via activiteit@stichtingsportkompas.nl. Uiteraard is het hebben van een zwemdiploma verplicht, tenzij kinderen meezwemmen onder begeleiding van een betalende ouder.

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.