Home / Doesburg-Regiobode / Digihulp in de bibliotheek

Digihulp in de bibliotheek

DOESBURG – Elke woensdagmorgen zijn er in de bibliotheek in Doesburg digitale themabijeenkomsten. In ongedwongen sfeer helpen de deelnemers elkaar met de digitale vraagstukken die horen bij het thema. In december komen twee verschillende onderwerpen aan bod. Ten eerste is dat de online bibliotheek, waar abonnees van de bibliotheek gebruik van kunnen maken. Ook wordt er gesproken over de keuze voor een computer of tablet. De digitale themabijeenkomst is op woensdagmorgen tussen 10.30 en 12.30 uur. Deelname is gratis.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.