Home / Doesburg-Regiobode / Diefstal schakelbrommer Doesburg

Diefstal schakelbrommer Doesburg

DOESBURG – Vorige week vrijdag, tussen 16.00 uur en 17.30 uur is er op de Irisstraat in Doesburg een schakelbrommer uit een schuur weggenomen. Het betrof een opvallende brommer van het merk Rieju met aan de zijkant het nummer 15 afgebeeld. “Wij zijn op zoek naar mensen die deze opvallende brommer vandaag hebben gezien of verdere informatie hebben. Laat het weten via een persoonlijk bericht of bel het algemene nummer: 0900 – 8844”, aldus de politie Doesburg op haar Facebookpagina.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.