Home / Brummen-Regiobode / De Rietgors wint schooldamtoernooi

De Rietgors wint schooldamtoernooi

LEUVENHEIM – Een team van basisschool De Rietgors uit Leuvenheim heeft op zaterdag 24 november de eerste plaats behaald bij het schooldamtoernooi in Plein Vijf in Brummen. Vijf kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 maakten deel uit van het team en twee leerlingen presteerden het om alle partijen te winnen. Na afloop ontvingen zij naast de wisselbeker en een medaille ook damborden voor op school uit handen van Johan van de damvereniging en wethouder Wartena. Op zaterdag 12 januari vertegenwoordigen zij de gemeente Brummen in de halve finale van Gelderland, gehouden in Winterswijk.

Lees ook

Rheden gaat door met programma Jongeren Op Gezond Gewicht

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden gaat de komende jaren verder met het programma Jongeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.