Home / Brummen-Regiobode / De Enk veroorzaakt herrie in de herberg

De Enk veroorzaakt herrie in de herberg

EERBEEK – De leerlingen en leerkrachten van CBS de Enk vierden donderdagavond 20 december hun kerstfeest in de Kruiskerk in Eerbeek. Wat een rustige viering had moeten worden, eindigde in een avond met veel herrie in de herberg.
In de musical Géén Stille Nacht beleeft herberg De Stilte zijn openingsavond. De gasten die er komen, komen echter niet aan slapen toe. Er wordt namelijk steeds op de deur geklopt. De musical eindigt in de stal, waar het kindje Jezus wordt geboren.
De musical werd opgevoerd door de leerkrachten van de Enk, in samenwerking met de kinderen. Een aantal kinderen speelde in het stuk mee, de anderen zongen uit volle borst alle liedjes. Enkele ouders zijn heel druk geweest om een prachtig decor te creëren voor de musical.
Na deze prachtige musical was er tijd voor een gezellige samenzijn. Onder het genot van koffie, thee, warme chocolademelk en iets lekkers, werd nog even nagepraat.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.