Home / Belangrijk / Damesteam HC ’03 in het nieuw

Damesteam HC ’03 in het nieuw

DREMPT – Het tweede damesteam van voetbalvereniging HC ’03 in Drempt speelt sinds deze maand in nieuwe korte broeken. Maarten Wolvetang van Select4U, een regionaal uitzendbureau voor technisch personeel, sponsorde de broeken voor het jonge damesteam. Op verzoek van de voetbalsters heeft hij gezorgd voor een speciale sportbroek voor dames waar het logo van zijn Ulftse bedrijf achterop staat vermeld. De dames zijn zeer tevreden over de korte broeken en danken Select4U voor de sponsoring.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.