Home / Brummen-Regiobode / Crazy Bingo bij Spiker

Crazy Bingo bij Spiker

EERBEEK – Volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek had begin november een Crazy Bingo op het programma staan. Sportcafé de Bhoele was gevuld met fanatieke deelnemers, die de sportieve uitdaging aangingen.

Tijdens deze uitdagingen konden er punten worden verdiend, elk punt stond vervolgens weer gelijk aan een bingonummer. Zo werd er onder andere waterpong gespeeld, was de sjoelbak van zolder gehaald, werden deelnemers getest op hun algemene kennis en was opperste concentratie vereist met het reuze Mikado-spel. De winnaar van de uitdaging kreeg een prijs. Daarnaast waren natuurlijk prijzen te winnen met de bingo zelf.
Prijzen waren er volop, dankzij juwelier Weltevreden, De Pelikaan, Vriezekolk wijnhandel, Gall&Gall, Primera Eerbeek, T-style en sportcafé De Bhoele was de prijzentafel goedgevuld. Op de avond zelf kreeg de organisatie zelfs nog een extra bingoprijs van een gulle gever, namelijk een gloednieuwe pizzarette. Als een vereniging die wordt geleid door vrijwilligers, is Volleybalvereniging Spiker daar erg dankbaar voor: “We willen de sponsoren van deze avond dan ook graag bedanken.”
Het was leuk om te zien dat zowel Spikerleden als mensen van buitenaf meededen met deze Crazy Bingo. Halverwege de avond kwamen er zelfs nog enkele spelers bij, nadat ze zagen welke prijzen er konden worden verdiend. De opbrengst van deze avond zal worden gebruikt voor activiteiten en materialen binnen de vereniging.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.