Home / Rheden-Regiobode / Contactmiddag PCOB Rheden

Contactmiddag PCOB Rheden

RHEDEN – Op donderdag 13 december is de volgende PCOB contactmiddag in Rheden. Deze keer zal de heer Geerdink uit Hengelo een advents- en kerstprogramma verzorgen met 3D-beelden. Er zijn kerstliederen en het kerstverhaal te horen. Ook zijn er beelden te zien van de winter in Twente. Belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis, een kop koffie of thee kost 1 euro. De bijeenkomst begint om 14.00 uur in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden.

Lees ook

Onderzoek naar uitkijktoren in uiterwaarden bij Rheden

RHEDEN – De gemeente Rheden wil een uitkijktoren plaatsen in de uiterwaarden van het dorp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.