Home / Belangrijk / Concertje in kerstsfeer

Concertje in kerstsfeer

SPANKEREN – Het was een gezellige drukte bij de kerstmarkt afgelopen zaterdag in de Dorpskerk van Spankeren. De midwinterhoornblazers uit Doesburg riepen de mensen op om binnen te komen. Vooral tijdens het optreden van Het Dierens Mannenkoor was er veel belangstelling. Het koor gaf een mooi concertje in kerstsfeer. De bezoekers genoten van de verscheidenheid in kramen en het feit dat er een kerstmarkt ‘binnen’ was, werd ook gewaardeerd.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.