Home / Rheden-Regiobode / Concert in de kerk van Rozendaal

Concert in de kerk van Rozendaal

Concert in de kerk van Rozendaal

ROZENDAAL – In de kerk van Rozendaal treedt zondag 9 december om 15.30 uur het duo Saxyon op. Het duo bestaat uit accordeoniste Ellen Zijm en saxofoniste Marijke Schröer. Zij spelen muziek van Edvard Grieg, Ad Wammes, Modest Moessorgski en Charles Gounod. Van Grieg speelt het duo een aantal van zijn lyrische stukken. Van Wammes klinkt het, speciaal voor Saxyon gecomponeerde, So Many Roads. Van Moessorgski wordt het prachtige Oude Kasteel gespeeld en van Gounod de Funeral March of a Marionette. Na afloop is er een meet en greet met de musici en met elkaar. De kerk is open vanaf 15.00 uur. De entree bedraagt 13 euro per persoon. Vrienden betalen 10 euro en Gelrepashouders en studentenkaarthouders 5 euro. Kinderen onder de tien jaar mogen gratis mee, mits onder begeleiding. Kaartverkoop vindt vooraf aan het concert in de kerk plaats. Reserveren kan via vrienden@dekerkvanrozendaal.nl.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.