Home / Brummen-Regiobode / Centrumplan Brummen stapje verder

Centrumplan Brummen stapje verder

BRUMMEN – De eindrapportage over de informatieavond over het Centrumplan Brummen, gehouden op 1 november, georganiseerd door de Dorpsraad Brummen en de gemeente, is gereed. Onlangs heeft een afvaardiging van de Dorpsraad het rapport overhandigd aan de verantwoordelijke projectwethouder en projectleider van de gemeente, respectievelijk Margriet Wartena en Maureen de Wild.
Het rapport geeft een vrijwel letterlijke weergave van hetgeen door de aanwezigen is ingebracht. Daarnaast zijn de belangrijkste onderwerpen geteld en gerangschikt naar meest genoemd. Ook bevat het rapport een samenvatting en concrete aanbevelingen.
De voorzitter van de Dorpsraad spreekt de hoop en vooral de verwachting uit de dat de Dorpsraad in het vervolgtraject concreet betrokken wordt, evenals bewoners en andere belanghebbende organisaties. Alleen op deze wijze kan sprake zijn van ‘echt werk maken van burgerparticipatie’.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.