Home / Doesburg-Regiobode / Carbidschieten in Hummelo

Carbidschieten in Hummelo

HUMMELO – Het is inmiddels al een mooie traditie: het carbidschieten om de Karperbokaal in Hummelo. Maandag 31 december knallen de melkbussen weer op het terrein aan de Greffelinkallee.

Deelnemers doen mee in teams van twee en nemen het tegen elkaar op verschillende onderdelen tegen elkaar op. Zo doen ze hun best op het afstandschieten, vangballen en vogelschieten. Dit vergt de nodige kunst en concentratie. Wie de meeste punten haalt, wint de onvolprezen Karperbokaal. Ook is er een prijs voor ‘ut wietste schot van de dag’.
Het publiek kan genieten van de inspanningen van de deelnemers, de knallende bussen en een hapje en drankje. Het openingsschot valt om 11.00 uur, de prijsuitreiking is gepland voor 17.00 uur. In de tussentijd is er voor het publiek voldoende vertier met de knallende bussen, enthousiaste hardwerkende deelnemers en een hapje en een drankje en dat alles in een gemoedelijke Hummelse sfeer.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.