Home / Rheden-Regiobode / Carbid schieten In De Steeg

Carbid schieten In De Steeg

DE STEEG – Op de laatste dag van het jaar wordt er weer carbid geschoten in het dorp De Steeg. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn de knallen te horen. Het evenemententerrein van Middachten is beschikbaar gesteld aan een aantal enthousiaste Stegenezen. Er worden maar liefst tien startposities verwacht. Wie gaat er met de prijzen voor de verste bal, de mooiste constructie, precisie schot en de aanmoedigingsprijs naar huis? Iedereen is welkom te komen kijken, kom met de fiets. De organisatie is in handen bij de Ketsers en de Diva’s uit de Steeg. Drankjes en eten mag iedereen zelf meenemen en de toegang is gratis.

Lees ook

Bumé nieuwe Partner voetbalclub VVO

VELP – Bumé Bouw en Onderhoud en VVO hebben een partnerovereenkomst getekend. De bouwonderneming verbindt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.