Home / Alle-Regiobode / Business & shopping: Veel belangstelling voor heropening vernieuwde Aldi

Business & shopping: Veel belangstelling voor heropening vernieuwde Aldi

DIEREN – De feestelijke heropening van Aldi aan de Buitensingel in Dieren trok 30 november veel klanten. De officiële opening van de winkel werd gedaan door wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden samen met filiaalleider Friso Schel.

Na het doorknippen van het rode lint, stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes. Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. Binnen twee uur krasten vierhonderd klanten prijzen, waaronder IP outdoorcamera’s, tablet pc’s tot de hoofdprijs van 250 euro. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment.
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten, is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan zestig biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Deze winkel is een zeer energiezuinig pand. Elektra wordt grotendeels in het nieuwe filiaal zelf opgewekt doordat het hele dak is voorzien van zonnepanelen. In de winkel is op een paneel te zien hoeveel stroom er door de panelen wordt opgewekt. Ook is er tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Zo is alle binnen- en buitenverlichting LED en worden papier en folie honderd procent gerecycled.
De vernieuwde winkel aan de Buitensingel 77 beschikt over zestig gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Lees ook

Business & Shopping: Bosque is klaar om gasten te ontvangen

EERBEEK – Bosque is er klaar voor om gasten te ontvangen en het team staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.