Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Tuincentrum Bloemendaal voor een sfeervolle kerst

Business & Shopping: Tuincentrum Bloemendaal voor een sfeervolle kerst

DREMPT – Aan de doorgaande weg van Doetinchem naar Doesburg valt Tuincentrum Bloemendaal al direct in het oog. Naast het reguliere aanbod heeft het tuincentrum nu ook verse Nordmann-kerstbomen in het assortiment en staat in de laatste weken van het jaar de oliebollenkraam weer op het terrein.

“Wij hebben een eigen kwekerij waar we gespecialiseerd zijn in het kweken van diverse soorten vaste planten en seizoensplanten. Zo hebben we altijd frisse aanvoer uit eigen kwekerij en altijd voldoende op voorraad”, vertelt eigenaresse Daphne Bloemendaal van Tuincentrum Bloemendaal. “Ook onze bloemen- en groente zaden ontbreken niet in onze collectie. Met de juiste potgrond kweekt u uw eigen groente of bloemen.”
Het tuincentrum is nu omgetoverd in een grote kerstshow, in moderne en traditionele kerstkleuren. Dit seizoen is er een keuze uit maar liefst achttien soorten en kleuren kerststerren. Daarnaast is er een grote collectie kerstarrangementen.
Bloemendaal verkoopt vanaf heden ook de verse Nordmann-kerstbomen, gezaagd of in pot, uit eigen kwekerij. Deze zijn verkrijgbaar van 0,60 tot 5 meter hoog.

Hoveniersbedrijf

Daarnaast heeft Bloemendaal een hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. “Wij zijn een erkend hoveniersbedrijf en kunnen alles op het gebied van tuinen voor u realiseren. Van het leveren van een idee tot het opleveren van een gerealiseerd project. Dit kan variëren van een balkon tuin tot een landelijke tuin en van het leggen van een terras tot het kappen van een boom. We hebben een team van enthousiaste, vakbekwame hoveniers en beschikken over een uitgebreid machinepark. Ook voor tuinadvies en uniek tuinontwerp kunt u bij ons terecht.”

Oliebollen

De laatste weken van het jaar kunnen bezoekers aan het tuincentrum genieten van heerlijke oliebollen en appelbeignets. De oliebollenkraam is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur, evenals oudejaarsdag, maandag 31 december. Vooraf oliebollen bestellen kan via tel. 06 – 13690528.

Tuincentrum Bloemendaal, gevestigd aan de Rijksweg 14 in Drempt, is de gehele maand december ook op zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

www.tuincentrumbloemendaal.com

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.