Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Sfeervol winkelen bij T-Style Jewelry in Eerbeek

Business & Shopping: Sfeervol winkelen bij T-Style Jewelry in Eerbeek

EERBEEK – Wie op zoek is naar een persoonlijk cadeautje, iets moois voor in huis of een leuk sieraad, kan daarvoor prima terecht bij T-Style Jewelry in Eerbeek. Tinie en Marcel van den Heuvel verkopen samen met Jozé de Boer de mooiste artikelen op het gebied van wonen en lifestyle.

Jarenlang stond Tinie met sieraden, tassen, sjaals en kleding op beurzen, overal in het land. “Hartstikke leuk werk om te doen en ik had door het hele land een fijne, vaste klantenkring. Maar het werd zwaar: ‘s Ochtends vroeg weg, ‘s avonds laat thuis, de stand opbouwen. Dus toen dit pandje op het Stuyvenburchplein vrij kwam, hebben we vrij impulsief besloten hier onze winkel te openen.”
En dat bleek een goede beslissing. In de zomer opende T-Style Jewelry zonder daar echt ruchtbaarheid aan te geven en al vanaf het begin was het gezellig druk in de winkel. Het toch al ruime assortiment werd uitgebreid en nu kan iedereen er wel iets leuks vinden. “Ik heb nooit tien dezelfde producten en zorg voor een breed aanbod, dat ook regelmatig verandert”, zegt Tinie. “En dat alles voor een leuke prijs, ik verkoop geen spullen die ik zelf te duur zou vinden.”
T-Style Jewelry verkoopt zóveel meer dan alleen sieraden, die voor een groot deel handgemaakt zijn. Woonaccessoires in diverse stijlen, bakmixen voor cake en brood, een uitgebreid assortiment geurkaarsjes en klanten kunnen zelfs hun parfumflesjes laten vullen. “We hebben echte parfums, die corresponderen met de grote merken, maar dan voor een klein prijsje”, vertelt Marcel. “Je kunt ook een leeg flesje aan iemand cadeau doen, die dan zelf een geurtje uit kan komen zoeken.”
Klantvriendelijkheid staat bij Tinie, Marcel en Jozé centraal. “We vinden het belangrijk dat mensen het leuk vinden om bij ons langs te komen. Er is tijd voor een praatje en een kopje koffie. En als je nu niets leuks vindt, koop je toch niets? En als je wel iets koopt dat je niet mee kunt nemen, brengen we het bij je thuis. We willen dat onze klanten tevreden naar huis gaan.”

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Retrospectief: Hotel Brinkhorst in Ellecom

Ellecom had in de negentiende eeuw grote aantrekkingskracht op toeristen. Vakanties speelden zich in die …

One comment

  1. Wij waren zondag in breskes en heb daar drie mooien armbandtjes gekocht ! Ontzettend Leif geholpen en een prachtig verzorgende kraam GEWELDIG MOOI GROETJES NELLIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.