Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Rhederoord brouwt bier uit eigen bron

Business & Shopping: Rhederoord brouwt bier uit eigen bron

DE STEEG – Bronckhorster Brewing Company is gestart met het brouwen van een exclusief bier voor Landgoed Rhederoord: Het Geheim. Voor dit blonde bier wordt water gebruikt dat afkomstig is uit de waterbron op het landgoed.

Landgoed Rhederoord beschikt over een eigen aQaaQa waterbron, dit is een van de veertien waterbronnen in Nederland. Hieruit wordt prachtig helder en zuiver water gewonnen en op het landgoed gebotteld. Het water is verrijkt met mineralen uit de aardlagen waar het in 4000 jaar doorheen sijpelde, tot een diepte van 159 meter. Om die reden wordt dit Erkende Veluws Streekproduct WATER159 genoemd.
Het bier is volgens Bronckhorster Brewing Company vriendelijk en zacht met een licht zoete smaak en de frisheid van citrus. “De smaak is extra bijzonder door de toevoeging van hoge kwaliteit vanille uit Madagaskar.” Binnenkort is Het Geheim verkrijgbaar bij Landgoed Rhederoord en Restaurant Koetshuis Rhederoord.

Lees ook

Foi, Foi: Verzoapen fietse

In de vakantietied gebeurt d’r altied van alles. Ieder joar heur ik weer verhalen. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.