Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Pearle na tien jaar vertrouwd adres in Dieren

Business & Shopping: Pearle na tien jaar vertrouwd adres in Dieren

DIEREN – Na tien jaar is optiekwinkel Pearle niet meer weg te denken uit Dieren. Mensen uit de wijde omgeving weten de winkel van Sander en Roos en hun team inmiddels te vinden voor een nieuwe bril of lenzen.

Tien jaar geleden maakte Pearle Dieren een vliegende start en nog steeds zijn Sander en Roos erg blij met hun winkel aan Diderna. “De winkel is na de verbouwing een stukje groter en met de komst van Read Shop naast ons en de verhuizing van onder andere Kruidvat en Ter Stal is ‘ons’ straatje ook nog eens gezelliger geworden. Dieren is bovendien een heel prettig dorp om te ondernemen met leuke, loyale klanten.”
In de loop der jaren heeft Pearle Dieren een vaste klantenkring opgebouwd, die nog steeds groeit. “Onze klanten komen niet alleen uit Dieren en directe omgeving, maar ook uit plaatsen verder weg. Dieren is goed bereikbaar en je kan hier gratis parkeren. Er zijn zelfs mensen die hier jaarlijks op de camping staan en dan hier langskomen voor hun nieuwe bril”, aldus Sander en Roos.
Wat voor veel mensen ook een reden is om naar Dieren te komen, is dat Sander zelf zowel gediplomeerd opticien als contactlensspecialist is. Zodoende kunnen klanten altijd terecht voor een oogmeting, maar ook over advies over lenzen.

Pearle Dieren is een kleine winkel met al jarenlang een vast team. Sander en Roos werken samen met Leo, Martin, Joke en Ans. Wie een bril uit komt zoeken, langskomt voor een oogmeting of gewoon even iets wil vragen, kan altijd rekenen op een persoonlijke benadering en uitgebreid advies. “Persoonlijke aandacht is, naast vakkennis natuurlijk, onze kracht. Goed advies is belangrijk. Niet alleen over zaken als sterkte, maar ook bij de aanschaf van een nieuw montuur. We krijgen vaak te horen dat het bij ons in de winkel zo gezellig is en dat vinden we een groot compliment.”

Op de foto van links naar rechts: Leo, Ans, Sander, Roos, Martin en Joke, het vaste team van Pearle Dieren

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: (Natuur)monumenten

Een monument is een overblijfsel van kunst, cultuur, architectuur of nijverheid dat van algemeen belang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.