Home / Doesburg-Regiobode / Business & Shopping: Het duo van Doesburg Optiek

Business & Shopping: Het duo van Doesburg Optiek

DOESBURG – Sinds 1 december is Doesburg een nieuwe onderneming rijker: Doesburg Optiek. Drijvende krachten achter de winkel zijn Esther en Edwin Teunissen.

Doesburg Optiek is voortgekomen uit de overname van Oogmode bij Lis, van Lisette en Marijn van Exel. Door privé-omstandigheden hebben zij hun zaak helaas niet kunnen voortzetten. Doesburg Optiek heeft de winkel en het klantenbestand overgenomen en Esther en Edwin gaan zorg dragen voor een correcte voortzetting.

Esther heeft sinds 2000 een mooie staat van dienst opgebouwd als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. In deze jaren heeft zij in loondienst bij zeer vakbekwame specialisten haar kennis opgedaan. Ook is Esther assistent geweest van de oogarts in het Rivierenland ziekenhuis in Tiel. Door haar studie, passie voor optiek en het regelmatig volgen van seminars, cursussen en bijscholingen kunnen klanten erop vertrouwen dat zij uitstekend weet wat de beste kijkoplossing is voor hun ogen. “U krijgt altijd een goed en passend advies, of u het nu gaat om een bril met het nieuwste type glas of over de juiste (maatwerk) contactlenzen”, zegt Esther.
Edwin is al 23 jaar actief in de detailhandel en heeft een uitgebreide kennis van het hoogste segment optische verrekijkers en richtkijkers. Hij adviseert klanten graag over welke type glas hun bril nodig heeft en welk montuur het beste past.

De gezamenlijke 45 jaar ervaring en liefde voor het vak van Esther en Edwin zijn gebundeld in Doesburg Optiek. “Wilt u weten wat Doesburg Optiek voor u kan betekenen? Kom dan naar onze gezellige optiekzaak in Doesburg. Als gediplomeerd en ervaren opticien nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u, daarom is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken”, aldus Esther en Edwin. “Tijdens de openingsweken ontvangt u bij aanschaf van een Bril met Zeiss-glazen of een half jaarpakket contactlenzen of een gratis Zeiss VR One Plus virtual reality bril cadeau.”

Doesburg Optiek is te vinden aan de Meipoortstraat 22a in Doesburg en bereikbaar via tel. 0313-484870 of info@doesburgoptiek.nl.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.