Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: (Her)ontdek het lekkers van de Eerbeekse oliebollenkraam

Business & Shopping: (Her)ontdek het lekkers van de Eerbeekse oliebollenkraam

EERBEEK – Voor het derde jaar op rij staat de vertrouwde oliebollenkraam van Mark Schreurs tussen de Action en Hema op het Oranje Nassauplein in Eerbeek. Iedereen kan hier terecht voor traditionele oliebollen en ander heerlijk bakgoed.

“Sinds dit jaar bakken we onze oliebollen in Natura oliebollenolie, speciaal voor gezond en groen frituren. De samenstelling van wel vijf verschillende oliesoorten zorgt voor de lekkerste oliebollen met een lekkere krokante korst”, vertelt Schreurs. “Daarnaast hebben we langdurig aan het recept gesleuteld. We hebben tips van de winnaar van de AD- oliebollentest gebruikt om te komen tot een heerlijke, niet vette en goedgevulde oliebol. Onze oliebollen worden gebakken met toevoeging van melkpoeder, eieren, boter en een aantal smaakmakers die we geheim houden. Zo krijgen we een smakelijke bol met een unieke smaak.”

Schreurs heeft een mooie aanbieding ‘voor iedereen die onze oliebollen nog niet heeft geproefd of voor mensen die er nog wel een paar lusten’. Zie daarvoor de advertentie elders in deze krant. De oliebollenkraam is geopend van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook op zondag 30 december is de kraam geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag is de kraam gesloten.

Volg de Facebookpagina van oliebollenkraameerbeek voor het laatste nieuws en Like & Win-acties.

Tel. 06-44885715
info@oliebollenkraameerbeek.nl

Lees ook

Retrospectief: Biezemanboerderij in Loenen

Tot 1967 stond op de hoek Reuweg-Horstweg dit oude boerderijtje. In de laatste periode woonde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.