Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Eigen app voor leden Anytime Fitness

Business & Shopping: Eigen app voor leden Anytime Fitness

DIEREN – Anytime Fitness is ondertussen bijna anderhalf jaar gevestigd aan de Imboslaan in Dieren. In die tijd hebben veel sporters de weg naar de club gevonden.

Na een succesvolle start is de club volop bezig met nieuwe ontwikkelingen voor de leden. Zo kan er sinds kort gratis gebruik gemaakt worden van de Anytime trainingsapp ter ondersteuning van de persoonlijke begeleiding. Op deze manier gaat Anytime Fitness mee met de ontwikkelingen in de fitnessbranche en wordt het steeds eenvoudiger goede resultaten te behalen op het gebied van gezondheid. Daarnaast wordt er begin 2019 een start gemaakt met het bieden van voedingsbegeleiding op maat.
Ook in de rest van Nederland blijkt het concept van Anytime Fitness zeer in trek te zijn, want inmiddels zijn er al ruim 75 vestigingen geopend in het land. Leden kunnen met hun persoonlijke sleutel 24 uur per dag gratis gebruik maken van de andere vestigingen.
Vanaf 27 december is er tevens een aantrekkelijk aanbieding bij Anytime Fitness, waarbij er 1 maand gratis sporten wordt aangeboden bij het afsluiten van een lidmaatschap.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: (Natuur)monumenten

Een monument is een overblijfsel van kunst, cultuur, architectuur of nijverheid dat van algemeen belang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.