Home / Doesburg-Regiobode / Bronckhorst gaat door met Besttas-inzameling

Bronckhorst gaat door met Besttas-inzameling

GEM.BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst gaat door met de Besttas inzameling. In de Besttas laten inwoners boeken, elektrische apparaten, speelgoed en textiel aan huis ophalen, zodat deze hergebruikt kunnen worden.

Geschikte en gerepareerde/schoongemaakte spullen gaan naar kringloopwinkels in de buurt. Overige spullen worden gerecycled. Zo draagt de inzameling bij aan een duurzame en circulaire economie, waarin we bruikbare producten worden hergebruikt en gerecycled.

Voor de inzameling en verwerking worden vanaf nu mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet, die nu ook al aan de slag zijn bij de buitendienst.
In 2019 krijgt ieder huisadres in Bronckhorst een set nieuwe Besttassen. Daarnaast krijgen huishoudens direct na inlevering van een tas een nieuwe tas. Ook komt op verschillende locaties in Bronckhorst de mogelijkheid om een tas op te halen, onder andere bij de adressen waar ook de tassen voor incontinentiemateriaal opgehaald kunnen worden.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.