Home / Brummen-Regiobode / Broekse Musical in Eerbeek

Broekse Musical in Eerbeek

Broekse Musical in Eerbeek

EERBEEK – Op zondag 9 december wordt in de Kruiskerk in Eerbeek de musical De Wondere wereld van de Vroolijkheid opgevoerd. Broekskoor de Vroolijkheid neemt gasten mee op een muzikale reis langs de kleurrijke hoogtepunten van haar 25-jarig bestaan. Het koor is een bonte verzameling van dames en heren uit Broek, Brummen en omgeving. Zij willen de mensen graag vermaken met een mix van musicalacts, koorzang en ‘de aanwezigheid van niemand minder dan onze Vroolijke Frans zelf’. Broekskoor belooft een boeiende en vermakelijke voorstelling onder leiding van Jettie Ouwehand, op piano Jeshja van Noort en Sven Gerritsen op trompet. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot 16.15 uur. De laatste kaarten van 5 euro per stuk zijn verkrijgbaar bij Primera in Brummen en Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Aan de zaal is geen verkoop.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.