Home / Rheden-Regiobode / Blije gezichten bij DHO

Blije gezichten bij DHO

DIEREN – Twee leden van het Dierens Harmonie Orkest (DHO) zijn op zaterdag 8 december geslaagd voor hun eerste muziekexamens. Hannah Soeverein op altsaxofoon en Marije Klarenbeek op euphonium kregen het cijfer negen.

“De meiden spelen al een tijdje verdienstelijk mee met het opleidingsorkest en het harmonieorkest van Dieren. Dat ze veel talent hebben bleek uit het resultaat. Een prachtige beoordeling”, aldus DHO. Voorafgaand aan het examen hadden Hannah en Marije de nodige muziektheorie moeten leren en ook veel geoefend op hun instrumenten.

DHO nodigt ook anderen uit om mee te komen spelen in het orkest: “Het bespelen van een instrument is een mooie hobby en je hebt leuke contacten in onze vereniging. Wil je ook een instrument leren spelen neem dan contact op met Henriëtte Klarenbeek, bestuurslid van DHO. Haar adres vind je via www.dhodieren.nl/contact.”

Foto: Aart van Raalte

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.