Home / Alle-Regiobode / Blaasmuziek in De Meent

Blaasmuziek in De Meent

ANGERLO – Op zondag 6 januari geven de Isseltaler Musikanten een nieuwjaarsconcert Egerländer-blaasmuziek in Dorpshuis de Meent in Angerlo. De aanvang van het concert is 11.30 uur; de zaal is open vanaf 10.30 uur.

De Isseltaler Musikanten willen met hun tournee zoveel mogelijk blaasmuziekliefhebbers in de regio de gelegenheid geven om een sfeervol en gezellig nieuwjaarsfeest met Egerländer-blaasmuziek mee te maken. De muzikanten brengen blaasmuziek onder leiding van Cyrille van Poucke.
De toegangskaarten voor de concerten kosten 8,50 euro per stuk en zijn voor aanvang aan de zaal verkrijgbaar. Het is ook mogelijk van tevoren te reserveren via tel. 026 – 3820245 of info@isseltalermusikanten.nl. Ook zijn kaarten te bestellen via de e-Ticketshop van het orkest, zodat de bezoekers de kaarten direct thuis veilig kunnen betalen en kunnen printen.
Op zondag 13 januari verzorgen de Isseltaler Musikanten een nieuwjaarsconcert in De Harmonie te Laag-Soeren. Ook dan is de aanvangstijd 11.30 uur en is de zaal een uur eerder geopend.

www.isseltalermusikanten.nl

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: (Natuur)monumenten

Een monument is een overblijfsel van kunst, cultuur, architectuur of nijverheid dat van algemeen belang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.