Home / Brummen-Regiobode / Bijna 4000 euro voor voedselprojecten

Bijna 4000 euro voor voedselprojecten

BRUMMEN – In het derde kwartaal van 2018 heeft de Stichting Hongerpot 3.752,51 euro opgebracht voor voedselprojecten in Afrika en India. Dit kwam onder meer binnen via de hongerpotjes in Brummen, via giften via het rekeningnummer en via een collecte bij een begrafenis. De bijdragen van het Snuffelschuurtje en stichting de Uiterwaarden en de gift voor de melaatsen kwamen binnen na 1 oktober en worden vermeld in het volgende kwartaaloverzicht.
Op donderdag 1 november bracht Zuster Anna Brigitta een bezoek aan Brummen. Zij was al een tijdje met verlof in Nederland in verband met een operatie. Hoewel ze nog niet helemaal hersteld was, wilde ze heel graag mensen van de Hongerpot in Brummen ontmoeten voordat zij weer naar Tanzania terugreisde.
Het was een informatieve, inspirerende bijeenkomst. Anna Brigitta gaf een goed beeld van de situatie van de melaatsen in en rond het kamp. Positief is dat het aantal melaatsen afneemt. Een uitgebreid verslag van haar bezoek is te lezen op de website www.hongerpot.nl.

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.